Apk Veldhoven

Tijd voor een keuring? Plan direct uw APK te Veldhoven in

Iedere autobezitter in Nederland is verplicht om regelmatig een APK controle of Algemene Periodieke Keuring uit te laten voeren. Als uw auto volgens de APK wordt gekeurd, wordt er onder andere gekeken naar de veiligheid van uw auto en de milieuvriendelijkheid van uw auto. Is uw auto niet veilig genoeg of stoot uw auto te veel gassen uit, dan kan uw auto afgekeurd worden en moet u uw auto mogelijk laten repareren. Omdat de APK in de Europese Unie verplicht is gesteld, is iedere autobezitter verplicht om deze keuring uit te laten voeren. Hoe vaak u precies een APK uit moet laten voeren, is afhankelijk van de auto waar u in rijdt. Is uw auto weer toe aan de periodieke keuring? Kom voor uw APK dan naar Veldhoven bij Van Hest Auto.

Apk VeldhovenVan Hest Auto: een officieel keuringsstation

Een APK is alleen geldig als deze wordt uitgevoerd door een keuringsstation dat door de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW) erkend is als officieel keuringsstation. Laat u uw keuring uitvoeren door een garage die niet erkend wordt als keuringsstation, dan is deze keuring niet geldig en moet u nog een keuring uit laten voeren.

Laat u Van Hest Auto te Veldhoven uw APK keuring uitvoeren, dan hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Van Hest Auto is namelijk een erkend keuringsstation die op de lijst van de RDW staat.

Een goedkope en volledige keuring

Van Hest Auto voert een volledige keuring uit voor een lage prijs. Het inplannen en uit laten voeren van een APK hoeft dus helemaal niet duur te zijn, als u dit maar bij de juiste partij doet. Gaat u naar Van Hest Auto voor een APK van uw auto, dan hoeft u nooit hoge kosten te betalen voor de keuring.